5 دلیل برای ادامه ریزش نمودار دامیننس تتر

تاریخ: 25 مرداد 1402

در این پست به بررسی علل اصلی ریزش احتمالی نمودار دامیننس تتر یا USDT.D خواهیم پرداخت.

نزدیک بودن به یک سقف در تحلیل ریسک به ریوارد نمودار دامیننس تتر

تحلیل ریسک به ریوارد نمودار دامیننس تتر USDT

با توجه به تحلیل ریسک به ریوارد و همچنین نزدیک بودن نمودار دامیننس تتر به یک سقف که در نزدیکی آن وجود دارد، شاهد احتمال بالای ریزش نمودار دامیننس تتر اما این موضوع قطعیت ریزش نمودار تتر را نشان نمی دهد. در صورتی که نمودار تتر از سقف مشخص شده عبور کند و یا در کف مشخص شده توقف نماید، احتمال صعود این نمودار افزایش پیدا خواهد کرد.

تحلیل رنج گیری داینامیک نمودار دامیننس تتر

تحلیل داینامیک نمودار دامیننس تتر USDT یا USDT.D

به توجه به روند کانال داینامیک نمودار USDT.D ما مشاهده می کنیم که از اواسط عمر نمودار به بعد شاهد میل داشتن بیشتر نمودار به قسمت کف ورند داریم و این نشان دهنده کاهش سرعت امواج نمودار می باشد که ریسک ریزش این نمودار را افزایش می دهد.

بررسی روند استاتیک نمودار USDT.D (دامیننس تتر)

تحلیل کانال استاتیک نمودار دامیننس تتر USDT USDT.D

با توجه به نکته که ما دقیقا در روی خط میانی این رنج در حال درجا زدن هستیم و تا کنون نمودار ما توانایی عبور از این خط را نداشته، امکان ریزش این نمودار هنوز بالاست.

بررسی میانگین های نمودار دامیننس تتر USDT.D

نمودار میانگین EMA دامیننس تتر USDT تحلیل تکنیکال

با توجه به میانگین های EMA10 و EMA30 ما شاهد ایجاد یک سقف در ناحیه مشخص شده هستیم، از طرفی این دو میانگین دقیقا در بازگشت از سقف اشاره شده نزدیک یکدیگر هستند که این تصمیم گیری را برای تحلیلگران دشوار خواهد کرد. اما به طور کلی با توجه به این که در نزدیکی این سقف هستیم احتمال ریزش بیشتر این نمودار بیشتر است.

بررسی امواج الیوت نمودار دامیننس تتر USDT.D

تحلیل امواج الیوت نمودار دامیننس تتر USDT.D

با شمارش کلی امواج الیوت در کانال داینامیک ما شاهد اتمام 5 موج و شروع موج ششم هستیم که نشان دهنده اتمام روند صعودی نمودار است. همچنین قانون سه برادر یا الگویی سر و شانه ها تکمیل شده و احتمالا شاهد ریزش بیشتر این نمودار خواهیم بود.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی:

ارسال نظر


جهت بروزرسانی تصویر امنیتی بر روی آن کلیک کنید